Földgázelosztás

A OERG Kft, mint földgázelosztó működteti a földgázelosztó hálózatot. Teljeskörűen végzi az elosztóhálózat üzemeltetésével, karbantartásával, fejlesztésével és üzemzavar elhárításával kapcsolatos összes műszaki jellegű, az engedélye által meghatározott tevékenységet.

Üzemi és Kereskedelmi Szabályzat (ÜKSZ)

A Szabályzat a földgázellátásról szóló 2008. évi XL. törvény (GET) és az ahhoz kapcsolódó kormány- és miniszteri rendeletek alapján az együttműködő földgázrendszer működésére, működtetésére és használatára vonatkozó szabályokat, eljárásokat és módszereket, a hálózat-használati, kereskedelmi, mérés-elszámolási és adatforgalmi megállapodások minimális tartalmi elemeit, valamint a rendszerirányítás részletes szabályait rögzíti. A Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal által jóváhagyott ÜKSZ megtekinthető a dokumentumok menüpont alatt.

Üzletszabályzat

Tájékoztatjuk Tisztelt Partnereinket, hogy a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal 2015. december 8. napján kelt 6267/2015. számú határozatával jóváhagyta az OERG Ózdi Energiaszolgáltató és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság, mint földgázelosztói engedélyes Földgázelosztási Üzletszabályzatának módosítását. A jelenleg hatályos Üzletszabályzat elérhető Társaságunk honlapján a dokumentumok menüpont alatt.